Monday , June 21 2021

De sâmbătă, sucevenii se pot vaccina în parcarea Shopping City

Reprezentanții DSP au anunțat că vaccinarea se va efectua cu vaccin Pfizer BioNtech și vor fi vaccinate doar persoanele care vin cu mașina

 De sâmbătă, 8 mai, se deschide punctul de vaccinare drive-trough, în parcarea centrului comercial Carrefour – Shopping City Suceava, unde vaccinarea antiCovid-19 se va efectua doar în mașină, cu vaccin Pfizer BioNtech. ”Rămân, de asemenea deschise toate centrele de vaccinare comunitare din județ, unde vaccinarea se poate efectua și fără programare, persoanele peste 60 ani la orice oră, iar cele sub această vârstă dupa ora 14,00. Vaccinarea antiCovid-19 ne protejează pe noi și pe cei apropiați nouă și face posibilă revenirea la o viață socială fără restricții”, a declarat medicul Dinu Sădean, director general DSP.

La centrul de vaccinare de la Spitalul din Gura Humorului s-au vaccinat 120 de persoane, iar 150 suceveni au fost vaccinați joi, antiCovid 19, la centrul comunitar de vaccinare de la Iulius Mall. La centrul de la Stadionul Vatra Dornei s-au vaccinat 156 de persoane, iar la centrele de la Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” și Școala Gimnazială ”Miron Costin” s-au vaccinat 11, respectiv 264 persoane. La centrul de la sala de sport a Colegiului Național ”Dragoș Vodă” din Câmpulung Moldovenesc au fost făcute în cursul zilei de joi, 21 de vaccinuri. Alte 66 de persoane s-au imunizat împotriva Covid 19 la centrul de vaccinare de la Casa de Cultură Dolhasca, 70 la Sala de Sport Fălticeni și 70 la Casa de Cultură Siret. La Căminul Cultural din Sfântu Ilie, s-au făcut, în cursul zilei de joi, 142 de vaccinuri antiCovid.

În total, în cursul zilei de joi,  s-a vaccinat în județul Suceava împotriva Sars-Cov2 un număr de 1.352 persoane, dintre care 365 cu doza I și  987 cu doza a II-a. Până acum, în județul Suceava s-au vaccinat împotriva SarsCov-2 un număr de 67.268  persoane , din care 51.457 persoane au primit si doza a II-a. (Cristina RUȘTI)

Vezi si

30 de zile de arest pentru un individ care, beat și fără permis, a furat o mașină și a făcut un accident

Joi, 17 iunie, la ora 10.20 Poliţia Fălticeni a fost sesizată de către R. Viorica, …