Friday , September 30 2022

De pe plajele din Mexic, deputatul Băișanu transmite un sincer și călduros salut participanților la congresul ALDE

La București se desfășoară zilele acestea congresul ALDE, în cadrul căruia va fi aleasă conducerea partidului. Seful organizației județene Suceava, deputatul Stefan Alexandru Băișanu, a invocat însă o problemă de familie și nu participă la întrunire. Conform postărilor de pe facebook ale apropiaților săi, deputatul Băișanu se află în concediu în Mexic, alături de familie. Delegația suceveană la congresul ALDE este condusă de senatorul Ilie Niță   

 xcaret

Vineri după-amiază, la București a început congresul ALDE. Dacă are vreo importanță evenimentul în sine pentru români nu prea are rost să comentăm, dar, în trecere, amintim că vineri s-a dezbătut modificarea statutului, urmând ca sambata să fie discutate patru rezoluții și să fie votată noua conducere a partidului. Cum e și firesc la asemenea întruniri de partid, au mers la București toți șefii de organizații județene, însoțiți de delegații, cu scopul clar de a-l susține pe unicul candidat la șefia partidului – Călin Popescu Tăriceanu.

Si de la Suceava s-au deplasat membri ai partidului la congresul de la București, numai că în fruntea delegației nu s-a  aflat, cum era de așteptat, președintele organizației județene, deputatul Stefan Alexandru Băișanu. Conform mai multor apropiați ai săi din partid, acesta a invocat o urgentă problemă în familie și l-a delegat pe senatorul Ilie Niță să conducă delegația suceveană. Din fericire pentru toată lumea, absența lui Băișanu la congresul ALDE nici nu se va observa prea tare și nici nu se datorează vreunei chestiuni grave de familie. Parlamentarul sucevean se pare că a avut de ales între congresul formațiunii în care activează acum și un bun concediu pe însoritele plaje din Mexic, alături de familie. Si noi am lega oricând de primul gard politica ALDE și am pleca la plajă în Mexic. La fel cum se pare că a făcut și președintele organizației județene Suceava.

Si, dacă vreți să știți, deputatul sucevean se simte chiar “perfect” în Xcaret, Quintana Roo, Mexic. Poate că nu ar fi trebuit să știe chiar toți sucevenii susținători (!) ai ALDE că șeful organizației județene e plecat zilele astea pe plaiuri exotice, dar un membru al familiei, aflat în excursie împreună cu parlamentarul sucevean, nu s-a putut abține și le-a spus joi seară tuturor prietenilor de pe facebook cum că se “simte perfect” în Mexic, “alături de Stefan Alexandru Băișanu și alți 3”. Ne bucurăm sincer pentru ei.Captura facebook irimiescu

Am făcut vineri și o încercare telefonică de a-l contacta pe deputatul sucevean, să-l întrebăm care-i temperatura apei pe coasta mexicană. N-am aflat. După ce ne-am recomandat ca fiind de la “Obiectiv de Suceava”, brusc, telefonul deputatului Băișanu a început să facă figuri și parlamentarul ne-a declarat că nu ne aude prea bine și legătura s-a întrerupt. Din păcate, n-a mai răspuns apoi la telefoanele noastre, așa că nu le putem spune sucevenilor susținători ai ALDE decât faptul că pe plajele din Mexic e frumos și bine. Ne-au confirmat asta surse demne de toată încrederea.

De asemenea, alte surse de-ale noastre, din cadrul partidului condus de Stefan Alexandru Băișanu, ne-au confirmat  faptul că parlamentarul sucevean nu a reușit să se teleporteze de joi seară până vineri după-amiază din Mexic la București, el nefiind prezent la lucrările desfășurate la Palatul Parlamentului. Chiar dacă sambata se votează președintele partidului, e puțin probabil ca deputatul Băișanu să reușească să ajungă la Congres. Intr-un fel, poate că e de înțeles atitudinea sa. După ultimele negocieri pe care le-a purtat la București, probabil înainte de a pleca în Mexic, se pare că Alexandru Băișanu a obținut dezlegare de la șefii săi de partid pentru a numi la Suceava șase șefi de instituții deconcentrate. Oricum e mai mult decât spera, așa că ce rost ar mai fi avut prezența sa la Congres? (O.S.)

Vezi si

Zeci de șoferi amendați, în urma unei razii a Poliției la Rădăuți

Având în vedere evoluţia situaţiei operative şi a indicatorilor dinamici pe linie de poliţie rutieră …

4 comments

  1. Saracu’ si asta cu mare tupeu (a se citi nesimtire) ca el nu are afaceri, ca castiga bani numai din munca cinstita!
    Cred ca Are dreptate rebe chmpf.

  2. O adunatura de mafioti cei din ALDE, cu Tăriceanu in frunte. Numai romanii săraci la minte pot vota asemenea oameni, ca Baisanu.

  3. Sa iti cante popa dragule !!!

  4. sa-l luam pe partea economica pe sarlatanul asta, pe cind era un ajutor de bagator in seama la o postliceala pe la Liceul Economic – cerea 500 de euro spaga la examenul de licenta … un gindac de bucatarie pe care ar fi bine sa nu-l mai pomeniti de nici un fel …