Monday , March 4 2024

De miercuri, șef nou la Permise și Înmatriculări – comisarul Marius Emilian Rusu  

Comisarul Marius-Emilian Rusu este noul șef al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehiculare (SPCRPCÎV) Suceava, urmând a prelua funcția din data de 13 decembrie.

Un anunț în acest sens l-a făcut prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, în conferința de presă de vineri, 8 decembrie, reprezentantul Guvernului în teritoriu precizând că împuternicirea actalului șef al acestui serviciu, ofițerul de poliție Cosmin Butnaru expiră în 12 decembrie 2023 iar acesta intenționează să se întoarcă la Bihor. De altfel, împuternicirea lui Cosmin Butnaru a fost prelungită ultima dată cu șase luni, începând cu 13 iunie 2023. „Eu îi mulțumesc (lui Cosmin Butnaru – n.red.) pentru buna colaborare din ultimul an și i-am făcut invitația de a face parte ca ofițer în cadrul Serviciului Permise și Înmatriculări Auto. El o va analiza și vedem dacă reușim să întărim structura serviciului cu încă un om valoros”, a spus prefectul de Suceava.

În aceste condiții, prefectul Alexandru Modovan a propus ca la conducerea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Înmatriculare a Vehiculelor Suceava să fie comisarul Marius-Emilian Rusu. Absolvent al Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București, dar și al Facultății de Drept din cadrul Universității Româno-Germană din Sibiu și master în domeniul Drept – Managementul Cooperării Polițienești Internaționale, comisarul Marius-Emilian Rusu provine din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean și va prelua în mod oficial funcția începând cu data de 13 decembrie pentru o perioadă de 6 luni.

Totuși, comisarul Marius-Emilian Rusu nu este străin de specificul acestui serviciu aparte al Poliției pentru că din februarie 2023 a coordonat compartimentul de Permise din SPCRPCÎV Suceava. (D.P.)

Vezi si

250 de medici stomatologi au participat la un curs organizat de Colegiul Medicilor Stomatologi Suceava

Sâmbătă, 2 martie 2024, Colegiul Medicilor Stomatologi Suceava (CMS-SV) a organizat o întâlnire la care …