Friday , August 19 2022

De luni, abonamente gratis pentru elevi și cu reducere 50% pentru pensionari la transportul în comun în municipiul Suceava

Începând de luni, 15 iunie, Primăria municipiului Suceava acordă din nou abonamente la transportul în comun cu reducere de 50% pentru pensionari.

După cum a anunțat Ion Lungu, în conferința săptămânală de presă de miercuri, 10 iunie, pensionarii vor trebui să se adreseze societății de transport public local pentru a intra în posesia abonamentelo. Astfel, pe lângă respectarea regulilor anticoronavirus în mijloacele de transport în comun – purtarea obligatorie a măștii de protecție și păstrarea distanței corespunzătoare – pensionarii vor trebui care vor să beneficieze de astfel de reduceri trebuie să se adreseze TPL pentru a intra în posesia abonamentelor.

Tot de luni, 15 iunie, elevii vor putea circula și ei pe mijloacele de transport în comun cu gratuitate de 100%, inclusiv pe perioada vacanței, în baza unui act normativ aprobat la nivelul Ministerului Educației. Potrivit primarului, 50% din cheltuieli sunt suportate de Primăria Suceava și 50% de Ministerul Educației. (D.P.)

Vezi si

121 de noi cazuri COVID raportate la Suceava. Creștere a numărului de bolnavi internați în spitalele sucevene

Vineri, 19 august 2022, în județul Suceava au fost depistate 121 de noi cazuri COVID, …