Friday , January 27 2023

De luna viitoare, TAROM introduce patru noi curse Bucuresti-Suceava

prima cursa tarom suceava (1`)_tn

Presedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Flutur,  a anuntat ca, incepand cu data de 20 iunie, TAROM introduce încă patru curse Bucuresti Suceava si retur, incercand astfel sa acopere si cererile pentru deplasarile de dupa-amiaza/seara ale calatorilor. Noi curse vor opera în zilele de marți, joi, sâmbătă și duminică, cu decolare de la București la ora 17:15 și aterizare la Suceava la ora 18:25, apoi decolare de la Suceava la ora 18:50 și aterizare la București la ora 20:05.

“Ca urmare a demersurilor făcute în ultima perioadă, încă o veste bună pentru suceveni și pentru cei din zonă.Este vorba despre suplimentarea curselor TAROM pe ruta Suceava – București și retur. Din 20 iunie se introduc încă 4 curse în zilele de marți, joi, sâmbătă și duminică, cu decolare de la București la ora 17:15 și aterizare la Suceava la ora 18:25, apoi decolare de la Suceava la ora 18:50 și aterizare la București la ora 20:05. Suceava este din ce în ce mai bine conectată cu capitala, dar și cu o serie de destinații externe. Reamintesc faptul că, începând cu data de 7 iunie sunt introduse curse charter pentru destinații de vacanță, în zilele de luni miercuri și vineri. Continuăm să facem demersuri pentru ca operatorii să deschidă noi curse în perioada următoare”, a declarat ieri Gheorghe Flutur, presedintele CJ Suceava.

Vezi si

Managerul Spitalului Județean: Toleranța zero față de actele de corupție. Tot personalul va fi reinstruit cu privire la standardul anti-mită

Managerul Spitalului Județean de Urgență ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava,  medicul Alexandru Calancea, a susținut …

2 comments

  1. O sa mearga la Bucuresti cu Taromul doar deputatii, care au biletele platite, iti convine mai degraba sa te duci pana la Roma sau Venetia, iesi mai ieftin!!!

  2. Tarom a plecat de pe IASI din cauza concurentei. Pretul unui bilet Ias-Bucuresti era 20 EURO si TAROM 80 EURO.
    Unde sa vina TAROM? Acolo unde snt fraieri care platesc oricat ca sa zboare cu avionul.
    Verificati pretul curselor pe Londra din Iasi si veti vedea ca e mai OK sa te duci pana in Iasi si ca pret si ca ore de zbor.