De la mijlocul lunii iunie, curse aeriene de la Suceava spre Madrid, Verona şi Bucureşti, de două ori pe săptămână

05 aprilie 2018, 7:52

Zborurile vor fi operate de Cobrex Trans Braşov şi vor avea loc lunea şi joia, iar preţurile vor include bagaj de cală şi masă caldă. Biletele pot fi achiziţionate online începând cu 16 aprilie. Preţuri: Bucureşti de la 60 de euro, Madrid începând de la 140 de euro, iar Verona începând de la 110 euroCobrex Madrid Flutur

Cobrex Trans Braşov va opera, din 14 iunie, curse aeriene de pe Aeroportul „Stefan cel Mare” Suceava spre Bucureşti, Madrid şi Verona. Anunţul a fost făcut, ieri, într-o conferinţă de presă care a avut loc la Aeroportul de la Salcea, de către preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur. „Salut destinaţiile multaşteptate, în primul rând Madrid şi Verona, dar şi rutele spre Bucureşti. Avem dimi­neaţa dinspre Bucureşti şi seara târziu spre Bucureşti”, a spus Gheorghe Flutur. Preţurile practicate de companie vor fi: Bucureşti – începând de la 60 de euro; Madrid – începând de la 140 de euro; Verona – începând de la 110 euro. Fiecare destinaţie va fi operată cu o frecvenţă de două zboruri pe săptămână (luni şi joi). Preţul unui bilet pentru cursele mai sus menţionate va include bagaj de cală, masă caldă şi alte servicii, fiind vorba de o companie „smart fly” cu preţuri comparabile cu cele de tip „low cost”, fiind însă incluse în bilet toate serviciile care sunt achitate separat la companiile low cost.

Biletele pot fi achiziţionate din 16 aprilie pe internet, de pe ­pa­gina www.cobrextrans.com, platforma internaţională de vânzări de bilete şi servicii www.worldticket.com sau direct de la agenţia de ticke­ting din incinta Aeroportului de la Salcea, dar şi de la agenţiile de ­tu­rism partenere din Suceava, Bo­toşani, Vatra Dornei şi Fălticeni.

Cursa Bucureşti-Suceava va pleca la ora 6:00 din Bucureşti şi va ajunge la Suceava la ora 7:00, iar seara plecarea de pe Suceava va fi la ora 23:15 cu aterizare pe Otopeni la ora 0:15. Cursa de Madrid va pleca de la Suceava la ora 7:30 şi va ajunge la 11:45 şi va pleca de la Madrid la ora 12.45 şi va ajunge la Suceava la ora 16:55. Cursa de Verona va pleca din Su­ceava la ora 17:25 şi va ateriza pe Verona la ora 19:55, iar de la Ve­rona va decola la ora 20:30 şi va ajunge la Suceava la ora 22:45.

Pentru fiecare destinaţie zbo­ru­­rile vor fi efectuate în zilele de luni şi joi cu aeronave de tip Boeing 737-300, cu o capacitate de 148 de locuri.

În prezent, de pe Aeroportul Suceava operează zboruri compania Tarom spre Bucureşti şi Wizz Air către Londra-Luton, Milano-Bergamo, Roma-Ciampino şi Bo­logna. (D.P.)

 

reportersite

1 Comentariu pe acest subiect. Spune-ti parerea!

  1. Ion burlau 05/04/2018 la ora 21:00 -

    Domnul Flutur dar către Dublin cind ne vom bucura și noi de un zbor măcar pe săptămâna, fiți amabil, și noi cei de aici am luat parte și V-am fost alături cind sau dat voturi pentru Dumneavoastră
    Va doresc mult succes in tot ce faceți pentru Suceava