Wednesday , November 30 2022

De la începutul anului până în prezent, jandarmii suceveni au donat peste 40 litri de sânge

Joi și vineri, încă de la primele ore ale dimineții, ofițeri și subofițeri din cadrul Jandarmeriei Suceava  s-au deplasat la Centrul de Transfuzie Sanguină Suceava, pentru a dona voluntar sânge.

Aceștia s-au alăturat campaniei „Donează sânge! Salvează o viață!”, proiect inițiat la nivel național de către Inspectoratul General al Jandarmeriei Române în parteneriat cu Patriarhia Română, din dorința de a contribui cu puțin la rezolvarea crizei acute de sânge cu care se confruntă spitalele din țara noastră.

Şi în anii precedenţi, cadrele inspectoratului s-au implicat în activităţi de donare de sânge, astfel încât la nivelul instituţiei acest gest a devenit o tradiţie. De la începutul anului până în prezent, jandarmii au donat peste 40 litri de sânge pentru semenii noștri aflați în dificultate.

”Donarea de sânge este un bine pe care îl facem fără a aștepta nimic în schimb, pentru că nu îl cunoaștem pe cel pe care îl ajutăm, iar aceasta este cea mai frumoasă formă de ajutor.  Un strop de sânge înseamnă o șansă la viață! Donează și tu!”, se arată într-un comunicat tyransmis de Compartimentul Informare şi Relaţii Publice al IJJ Suceava,

Vezi si

80 de cadre medicale veterinare au solicitat vaccinare antirabică, după semnalarea a patru cazuri de turbare în doar 10 zile

Patru cazuri de rabie la câini din gospodării au fost raportate, în perioada 15 – …