Sunday , May 9 2021

Se redeschid locurile de joacă în municipiul Suceava

CJSU a aprobat redeschiderea locurilor de joacă din municipiul Suceava, inclusiv a celui din Zona de Agrement Tătărași. Hotărârea este valabilă chiar de joi, 15 aprilie, cu respectarea măsurilor de siguranță epidemiologică

În cadrul ședinței de joi, 15 aprilie, a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) a fost adoptată şi Hotărârea nr.108 cu privire la aprobarea redeschiderii locurilor de joacă pentru copii pe raza municipiului Suceava.

CJSU Suceava a aprobat propunerea Comitetului Local pentru Situații de Urgență privind redeschiderea locurilor de joacă pe raza municipiului Suceava, inclusiv a celui situat în Zona de Agrement Tătărași, „luând în considerare adresa Comitetului Local pentru Situații de Urgență al municipiului Suceava, înaintată Secretariatului Tehnic Permanent al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Suceava, înregistrată la Instituția Prefectului – județul Suceava cu nr. 6634 din data de 15.04.2021, Hotărârea Comitetului Local pentru Situații de Urgență al municipiului Suceava nr. 11 din data de 15.04.2021 și punctul de vedere exprimat de către domnul viceprimar al municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, în cadrul ședinței extraordinare a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Suceava din data de 15.04.2021, ora 13.00”.

Potrivit unei informări transmise de Prefectura Suceava, redeschiderea locurilor de joacă pentru copii pe raza municipiului Suceava, inclusiv a celui situat în Zona de Agrement Tătărași, va avea loc chiar începând cu data emiterii hotărârii CJSU, adică 15 aprilie a.c., dar „cu respectarea strictă a prevederilor Hotărârii Guvernului României nr. 432 din 08.04.2021 și a măsurilor de siguranță epidemiologică stabilite de către Direcția de Sănătate Publică Suceava”. (D.P.)

 

Vezi si

Două petreceri întrerupte vineri seara de polițiștii suceveni

Polițiștii monitorizează respectarea legii, preluând orice sesizare privind organizarea unor astfel de evenimente făcută prin …