Friday , February 3 2023

Dan Cușnir, la ieșirea de la urne: Cât mai  mulți oameni trebuie să participe la cel mai important moment din viața unui oraș – alegerile locale (VIDEO)

Candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Suceava, Dan Cușnir, a votat duminică dimineață la secția de la Școala ”Ion Creangă”. La ieșirea de la vot acesta a avut un mesaj prin care a îndemnat sucevenii să participe în număr cât mai mare la alegerea conducâtorilor orașului și a județului.

”Singura rugăminte este ca oamenii să iasă la vot. Să ne gândim că au murit oameni la Revoluție pentru ca noi să avem dreptul la vot. Am votat la toate alegerile de la Revoluție încoace”, a spus Cușnir arătând presei buletinul pe care erau aplicate autocolantele care demonstrează prezența la vot.

„Decizia oamenilor este luată, nu încerc să schimb intenția de vot a nimănui, trebuie doar ca tot mai  mulți oameni să participe la cel mai important moment din viața unui oraș – alegerile locale”, a mai declarat Dan Cușnir. (D.P.)

Vezi si

Ministrul Mediului: ”Vom porni programul «Rabla local» în luna martie”. La Suceava, anul trecut, Primăria estima aproximativ 2.500 de beneficiari

Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Tanczos Barna, a declarat joi, la Bistriţa, că programul “Rabla …