Friday , April 12 2024

Dacie furata in miez de noapte la Horodnic de Sus si abandonata dupa ce hotul s-a izbit cu ea intr-un copac

Duminic\ diminea]\, pe la ora 07.30, poli]i[tii din Horodnic de Sus au fost sesiza]i de Nelu B. de 42 ani din localitate, despre faptul c\ persoane necunoscute i-au sustras în noaptea de s=mb\t\ spre duminic\  autoturismul Dacia 1300,  proprietate proprie, care era parcat în fa]a locuin]ei.
Autoturismul furat a fost g\sit la intersec]ia DC 46 cu DC C\lug\ri]a, pe raza comunei Horodnic de Jos, având mai multe avarii: bar\ protec]ie fa]\ îndoit\, masc\ spart\, capot\ îndoit\, faruri [i semnaliz\ri fa]\ distruse, radiator spart. În urma activit\]ilor desf\[urate de poli]i[ti a fost identificat suspectul de comiterea furtului ca fiind Cristinel M. de 21 ani din comuna Horodnic de Sus.
Din investiga]iile efectuate s-a stabilit faptul c\ în noaptea cu pricina Cristinel M., care locuie[te lâng\ Nelu B., constatând c\ autoturismul acestuia nu este asigurat [i g\sind în ma[in\ cheile deasupra parasolarului din partea dreapt\, a tractat [i a întors autoturismul cu ajutorul calului s\u [i cu un lan].  Mai apoi s-a urcat la volanul Daciei [i plecat cu ma[ina pe DC 46, pân\ pe raza comunei Horodnic de Jos, la intersec]ia cu DC C\lug\ri]a, unde s-a izbit frontal de un copac aflat pe marginea drumului, avariind autoturismul. Aici, t=n\rul a abandonat Dacia, p\r\sind locul accidentului.
În cauz\ s-a întocmit dosar penal, sub aspectul s\vâr[irii infrac]iunilor de furt calificat, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul f\r\ a poseda permis de conducere [i p\r\sirea locului accidentului f\r\ încuviin]area poli]iei.

Vezi si

Cursuri gratuite de educație financiară pentru Elevii Colegiului ”Alexandru cel Bun” Gura Humorului

Elevii Colegiului ”Alexandru cel Bun” Gura Humorului au participat, în perioada 28 martie-4 aprilie a.c., …