Sunday , January 29 2023

Dacian Cioloș, la Suceava: Avem cea mai bună listă de candidați la alegerile europarlamentare

Fostul premier Dacian Cioloș a declarat, miercuri, la Suceava, că Alianța 2020 USR-PLUS are cea mai bună listă de candidați pentru alegerile europarlamentare care vor avea loc în luna mai.

”La noi, la USR-PLUS, și nu doar capul de listă, ci toată lista, dacă vă uitați noi avem câțiva foști miniștri pe listă, avem oameni care cunosc foarte bine instituțiile europene și situația din România. (…) Eu cred că, în condițiile date, niciun alt partid sau alianță n-o să fie în măsură să propună o listă mai bună decât o propunem noi, dacă e s-o luăm strict din punct de vedere al competențelor celor de pe listă”, a spus Cioloș.
Totodată, el a precizat că i-a propus Ralucăi Prună, fost ministru al Justiției, să se înscrie în partid și să candideze la europarlamentare, dar că nu agreează comentariile fără angajamente politice, relateaza Agerpres.
”Raluca Prună, din păcate, n-a fost membră de partid nici până acum. (…) Nu merge pe sentimente. (…) Te angajezi politic sau nu te angajezi politic. Una e să stai pe margine și să comentezi și să te retragi sau nu, fără să fi intrat în partid, și alta e să vii să intri în partid. Eu am invitat-o în partid, i-am propus chiar să candideze la alegerile europarlamentare. Probabil că dacă ar fi fost în partid situația stătea altfel”, a spus Cioloș.

Vezi si

Peste 4.000 de cereri de azil, înregistrate anul trecut la Centrul Regional de la Rădăuți. 3.086 de permise de ședere, acordate ucrainenilor refugiați

Peste 4.000 de cereri de azil au fost gestionate în anul 2022 de polițiștii de …