Sunday , December 4 2022

Dacia Popster, in doua variante

foto: Autoexpress, Automedia
După ce pe internet au apărut mai multe imagini cu MPV-ul Popster, Dacia vine cu o nouă surpriză. Fotografii cu două variante Popster au apărut în presa britanică.
După cum se poate observa în imaginile publicate de Autoexpress, este vorba de doua variante de Dacia Popster. Una cu jante de aliaj, de dimensiuni mai mari şi uşi glisante şi una de dimensiuni mai reduse, cu jante din oţel. Cel mai probabil este vorba de varianta utilitară a MPV-ului, o versiune mai spartană a Popsterului penrtu pasageri.
Varianta cu dimensiuni mai generoase va fi cea mai mare Dacie din istorie, fie că e vorba de lungime, înălţime sau lungime.
Popster, nume de cod J92, va avea 4,5 metri lungime şi un preţ de 14.800 de euro, cu 6.000 de euro mai ieftin decât un Renault Scenic. Popster va avea şi o variantă utilitară, nume de cod  K67, mai spartană decât monovolumul, ce va fi dotată cu uşi culisante. În partea din spate, deschiderea se va face cu ajutorul a două uşi, în acelaşi mod ca la  modelul Logan MCV.
Preţul utilitarei va fi de circa 13.000 de euro în varianta de bază (cu 3.700 de euro mai ieftină decât un Kangoo 90dCi) şi 14.800 cu un motor diesel de 85 de cai putere. Consumul anticipat, pentru ambele modele: 5,5 l/100km.
Popster va fi comercializat pe pieţele emergente sub marca Renault, iar în Marea Britanie va purta logo-ul “By Renault”. (sursa: money.ro)

Vezi si

Patru autoutilitare dintr-o parcare din Șcheia au fost distruse de un incendiu (FOTO, VIDEO)

Duminică seara a fost semnalată izbucnirea unui incendiu la o autoutilitară dintr-o parcare de pe …