Saturday , October 1 2022

Dacia basculanta! Dokker van, transformat pentru piata franceza

Constructorul român s-a reorientat şi oferă în Franţa versiuni modificate ale lui Dokker Van. Iar Dacia devine astfel… basculantă, potrivit automarket.ro.
După ce Logan Pick-up a dispărut din gama Dacia, constructorul român vine cu soluţii interesante în ceea ce priveşte micii comercianţi care au nevoie de un astfel de model în parcul de vehicule. Astfel, biroul francez al constructorului de la Mioveni a colaborat cu un carosier francez, Kollé, pentru a dezvolta o versiune pick-up şi chiar o variantă basculantă a lui Dokker.
Construite pe baza lui Dokker Van, cele două variante de caroserie sunt dezvoltate după ce Kollé a eliminat partea de caroserie care acoperea zona utilă a utilitarei Dokker, uşile laterale glisante şi geamurile portierelor posterioare. Maşina s-a transformat astfel într-un pick-up clasic. Bena are o lungime de 190 de centimetri şi o lăţime de 142 centimetri aceasta punând la dispoziţia celor interesaţi şi opt inele de amarare pentru marfă. Conform carosierului francez, sarcina utilă indicată este de 750 de kilograme.
 
 

Vezi si

COD GALBEN de ploi și vijelii pentru jumătatea de vest a județului Suceava

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis sâmbătă o avertizare meteo COD GALBEN de instabilitate …