Friday , September 17 2021

Dacă la Spitalul Județean va ajunge un singur pacient diagnosticat cu varianta Delta, întreg personalul medical nevaccinat va fi testat

Conducerea unității spitalicești a anunțat personalul în legătură cu noile măsuri la sfârșitul săptămânii trecute 

Angajații Spitalului Județean Suceava au fost anunțați la sfârșitul săptămânii trecute că vor fi obligați să se testeze o dată la trei zile dacă nu sunt vaccinați antiCovid cu ambele doze de vaccin, dacă la unitatea spitalicească suceveană vor fi internați pacienți diagnosticați pozitiv cu varianta Delta a Covid 19.

”Se va testa prin test rapid antigenic la interval de trei zile sau prin test RT-PCR o dată la șapte zile, personalul nevaccinat împotriva SARS-Cov2 sau cu schema de vaccinare incompletă și care a trecut prin boală, dar la care au trecut mai mult de 180 de zile de la data primului test pozitiv. Testarea se solicită pentru unități sanitare care îngrijesc pacienți confirmați cu varianta Delta a Sars-Cov2, indiferent de rata de incidență din unitatea teritorial administrativă”, se menționează în circulară distribuită personalului Spitalului Județean Suceava.

Conducerea unității spitalicești va verifica rezultatul testării și va institui măsurile care se impun. Testarea periodică va înceta dacă personalul face dovada vaccinării complete. (Cristina RUŞTI)

 

Vezi si

Elevii navetiști beneficiază de decontarea cheltuielilor de transport. Actele necesare

Decontarea cheltuielilor de transport pentru elevii care nu pot fi școlarizați în localitatea de domiciliu, …