Sunday , December 4 2022

Cutitarul de la Music Pub a fost retinut de politisti

În urma verific\rilor efectuate de poli]i[tii privind scandalul care a avut loc la `nceputul s\pt\m=nii `n barul Music Pub din municipiul Suceava, s-a stabilit c\ cele trei victime, respectiv Vasile Pa[cu `n v=rst\ de 23 ani, Adrian Gavriliuc de 21 ani [i barmanul localului Marcel N. de 26 ani, to]i din municipiul Suceava au fost examina]i medico-legal, speciali[tii concluzionând c\ pentru vindecare leziunile produse necesit\ aproximativ 8 – 9 zile de îngrijiri medicale, pentru fiecare victim\, iar via]a acestora nu a fost pus\ în primejdie.
Suspectul de comiterea faptei a fost identificat ca fiind Marian Faraga, `n v=rst\ de 20 ani, din municipiul Suceava, care a fost adus la sediul poli]iei [i cercetat cu privire la fapta comis\. Acesta a declarat poli]i[tilor c\ în timp ce se afla în acel local, a avut un conflict spontan cu cele trei victime, `ns\ a sus]inut c\ nu a avut asupra sa un cu]it sau alt obiect t\ietor-în]ep\tor [i c\ i-a lovit pe cei trei cu cioburi provenind de la o sticl\ spart\.
În baza materialului probator administrat, fa]\ de Marian Faraga s-a început urm\rirea penal\ pentru s\vâr[irea infrac]iunilor de lovire sau alte violen]e [i portul f\r\ drept al cu]itului. (O.S.)

Vezi si

Foresta a încheiat anul cu o remiză la Bacău

Foresta a încheiat anul cu o remiză, scor 1-1, înregistrată sâmbătă, pe terenul celei de-a …