Tuesday , February 27 2024

Cursurile în şcolile şi grădiniţele din două localităţi sucevene, suspendate din cauza viscolului

copii-viscol

Cursurile în şcolile şi grădiniţele din localităţile sucevene Baineţ şi Văşcăuţi, unde învaţă 134 de copii, au fost suspendate luni, din cauza ninsorilor şi a viscolului.
Prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu, a declarat că decizia de suspendare a cursurilor în unităţile de învăţământ din localităţile Baineţ şi Văşcăuţi a fost luată ca urmare a viscolului şi ninsorilor abundente.
La şcolile şi grădiniţele din cele două localităţi învaţă 134 de copii.
”Este o măsură de precauţie pentru siguranţa copiilor”, a spus Sinescu.
Cursurile în unităţile de învăţământ din Baineţ şi Văşcăuţi vor fi reluate marţi, a precizat prefectul.
El a mai spus că, deşi drumurile din judeţul Suceava nu sunt închise, traficul se desfăşoară cu dificultate din cauza zăpezii, şoselele fiind acoperite cu un strat de zăpadă de aproximativ doi centimetri. Drumarii acţionează cu 33 de utilaje pe drumurile naţionale din judeţ.
Circulaţia este îngreunată pe DJ Zvoriştea-Frătăuţii Noi, în zona comunei Muşeniţa, din cauza viscolului, pe această porţiune intervenindu-se cu utilaje pentru deszăpezire.
Furnizarea energiei electrice a fost întreruptă în mai multe zone din judeţul Suceava, fiind afectaţi 3.500 de abonaţi din zona Rădăuţi-Grăniceşti şi 400 din zona Vicov -Putna.
Mediafax

Vezi si

Licitația de vânzare la fier vechi a 20 de autobuze Irisbus a eșuat

Licitația de luni, 26 februarie 2024, pentru valorificarea unui lot de 20 de autobuze scoase …

One comment

  1. Trebuia la toți elevii să mai fie prelungită vacanța cu o săptămână.Elevii navetiști,unii au sărbătorile pe stil vechi,alții sărbătoresc cu sfințenie Sf.Ioan.Unnii nu gândesc.Înainte de 90 totdeauna SF.IOAN era în vacanță.