Thursday , February 9 2023

Curse noi de pe Aeroportul “Stefan cel Mare”, începând cu săptămâna viitoare

“Pentru luna iunie vom avea 110 zboruri, un număr record de zboruri regulate și charter într-o singură lună”, a declarat președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur

flutur conf de presa 16 aug 2016

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur a anunțat că începând cu data de 7 iunie, vor fi introduse  noi curse pe Aeroportul „Stefan cel Mare” din Suceava. Gheor­ghe Flutur a arătat că de săptămâna viitoare se  introduc zborurile charter turistic către Zakynthos (Grecia) în fiecare miercuri, și către Antalya (Turcia) în fiecare vineri și luni.

Se mai introduce o frecvență pe săptămână pentru următoarele curse:  Londra, în ziua de joi, începând cu 29 iunie;  Milano-Bergamo, în ziua de luni, din 19 iunie;  Roma, în ziua de joi, din 22 iunie;  Bologna, în ziua de joi, începând cu 22 iunie.

De asemenea, se mai introduc patru frecvențe pe săptămână către București, operate de TAROM, în zilele de marți, joi, vineri și duminică, începând din 20 iunie. „Ca urmare, pentru luna iunie vom avea un număr de 110 zboruri, din care:  62 operate de către Wizz Air (18 Londra, 15 Milano-Bergamo, 10 Roma, 10 Bologna, 9 Treviso);   37 operate de TAROM de la și către București;   11 zboruri charter operate de către Air Bucharest și Atlas Global (7 Antalya, 4 Zakynthos). Vom înregistra, astfel, un număr record de zboruri regulate și charter într-o singură lună, drept care estimăm, pentru luna iunie, și cel mai mare număr de pasageri/ lună din istoria Aeroportului” a declarat președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

El a mai spus că în timpul protestului de ieri al personalului de la ROMATSA nu au fost anulate curse aeriene care au decolat sau aterizat pe Aeroportul din Suceava. S-au înregistrat doar mici întârzieri la aterizare in cazul a două zboruri: 25 minute cursa de Roma și 23 minute cea de la Bologna.(O.S.)

Vezi si

Impact puternic între două autocamioane, la Argestru. Unul dintre șoferi a fost rănit

O coliziune puternică între două autocamioane a avut loc miercuri seară, în jurul orei 19. …

2 comments

  1. Pe cand noul terminal?
    Cund se da drumul la noul turn de control?
    Dl. Flutur ne cam aburesti.

  2. Pe cand amarata de sosea de centura?