Sunday , February 5 2023

Cuplu de suceveni, atacat în Anglia de un alt sucevean care a vrut să-i omoare cu mașina

Cei trei ar fi de loc din Vicovu de Sus, atacatorul fugind din Anglia în România după agresiunea care a avut loc pe 19 septembrie. Alex Mutuliga, zis Clif, ar fi dat cu mașina peste cei doi consăteni – soț și soție – a coborât apoi de la volan și a început să îl lovească pe bărbatul deja rănit grav. Cei doi soți sunt încă în spital. „Îl amenințase pe bărbat cu mai mult timp în urmă că îl omoară, de la niște vorbe spuse de alții, nicidecum de acești oameni”, spune un prieten al cuplului lovit. Mutuliga (cel mai probabil Muțuliga) este căutat acum de polițiștii britanici pentru investigații.

Alex Mutuliga, zis Clif, bărbatul acuzat că ar fi lovit doi consăteni la Wolverhampton. Foto: Facebook

În orașul Wolverhampton din Marea Britanie s-a produs, în a doua jumătate a lunii septembrie, un eveniment care a șocat opinia publică prin gravitatea faptelor, există în acest sens înregistrări video care arată cum doi tineri, soț și soție, au fost grav răniți după ce un șofer a dat cu mașina peste ei iar potrivit surselor citate de publicația Ziarul Românesc – destinată celor din diaspora, cu precădere Italia, Spania, Germania și Marea Britanie – sunt martori care susțin că cel care i-a lovit cu mașina a vrut să se răzbune.

Incidentul s-ar fi petrecut – conform celor de la Ziarul Românesc – pe 19 septembrie, în Wolverhampton, în jurul orei 19.00. Potrivit celor care au asistat la scena violentă, cel care a dat cu mașina peste cele două persoane – soț și soție – a coborât apoi de la volan și a început să îl lovească pe bărbatul deja rănit grav. Imaginile video de după incident îi arată pe cei doi soți prăbușiți la pământ, iar paramedicii le acordă îngrijiri medicale. Cei doi ar fi încă internați în spital iar potrivit aceleiași surse citată de publicația menționată, asupra rudelor victimelor se fac presiuni pentru ca plângerile penale să fie retrase.

Un prieten de-al celor doi spune că cel care i-a lovit cu mașina avea un conflict mai vechi cu capul familiei. Cei trei ar fi, de asemenea, din aceeași localitate, Vicovu de Sus, județul Suceava.

„Îl amenințase cu mai mult timp în urmă că îl omoară, de la niște vorbe spuse de alții, nicidecum de acești oameni”, a spus sursa citată de Ziarul Românesc. Potrivit acestei surse, cel care se afla la volanul mașinii care i-a lovit pe cei doi se numește Alex Mutuliga, zis Clif, și a fugit deja din Marea Britanie, aflându-se probabil în România. Alex Mutuliga (este posibil ca numele de familie să fie, de fapt, Muțuliga, întrucât în zona respectivă este ceva mai des întâlnit – n.r.) este căutat acum de poliție pentru investigații.

„Pe pagina sa de Facebook, unde se prezintă Alex Adi, suspectul a intrat live azi, 3 octombrie, pentru mai puțin de două minute, însă nu s-a putut observa de unde face transmisiunea”, mai susțin cei de la Ziarul Românesc într-o postare pe ediția electronică de sâmbătă, 3 octombrie. (D.P.)

secretarasite

Vezi si

Circulație în condiții de iarnă, fără probleme deosebite, pe drumurile naționale din județ. Recomandări ale polițiștilor pentru șoferi

Prefectura Suceava a informat, duminică dimineață, că Secția Drumuri Naționale Suceava a acționat cu utilajele …