Saturday , May 8 2021

CUMPLIT: Fetiță de 3 ani, ucisă în timp ce se juca în curte de mașina condusă de tatăl său

Bărbatul, în vârstă de 27 ani, din Vicovu de Jos, a intrat cu mașina în curtea firmei familiei sale și nu a observat copilul care se juca, în șezut, pe o alee, trecând cu o roată a mașinii  peste acesta. Omul a luat fetița și a plecat de urgență la Spitalul Rădăuți, dar din cauza traumatismelor cerebrale grave pe care le-a suferit, copila a murit după câteva ceasuri


Luni, 12 aprilie, la ora 15.21, Ț.  Liviu, de 27 ani, din Vicovu de Jos, a condus  autoturismul BMW dinspre DN 2H către curtea SC LIW STONE S.R.L. După ce a intrat în curtea societății, a efectuat viraj dreapta pentru a pătrunde pe o aleea pavată, moment în care nu a observat că fiica sa,  Ț. Sarah, în vârstă de 3 ani, se juca în șezut, pe pavaj și a trecut cu roata dreapta față peste aceasta.
Șoferul a luat fetița în mașină și a transportat-o către Spitalul Municipal Rădăuți, apelând totodată și 112.  Pe raza comunei Horodnic de Jos acesta s-a întâlnit cu ambulanța care a transportat-o pe Ț. Sarah-Daniela la Spitalul Municipal Rădăuți, unde i s-a stabilit următorul diagnostic: „fractură temporală stângă, stop cardio respirator, traumatism cranio cerebral sever, traumatism toracic închis”. Datorită leziunilor suferite,  la ora 16.30 victima a decedat la Spitalul Municipal Rădăuți.
Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Întrucât evenimentul nu s-a produs pe drum public nu poate fi catalogat ca accident rutier.
Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului. S-a întocmit dosar privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.

Vezi si

Agenda Iulius Mall Suceava din acest weekend: expoziție auto cu peste 40 de modele retro și ateliere de creație pentru copii

Mașinile retro nu sunt simple autoturisme, ci sunt piese de colecție, la fel de valoroase …