Monday , October 3 2022

CUMPLIT: Copilas de un an, strivit sub rotile TAF-ului condus de tatal sau

Joi dimineata, la ora 11.11, polițiștii orașului Broșteni au fost sesizați telefonic că un copil în vârstă de un an și câteva luni a fost călcat cu un utilaj forestier, copilul fiind în drum spre UPU Vatra Dornei împreună cu părinții acestuia.

Din verificările efectuate în cauză s-a stabilit că M. Mihai, în vârstă de 24 ani, din orașul Broșteni, sat Dârmoxa, efectua lucrări de nivelare a interiorului curții imobilului proprietate personală cu un tractor articulat forestier (TAF), timp în care din imobilul acestora, a ieșit soția, M. Irina, în vârstă de 20 ani împreună cu copilul, M. Mihail, în vârstă de un an și șapte luni.

La un moment dat minorul a scăpat din mâinile mamei și s-a îndreptat în grabă spre utilajul forestier condus de tatăl său, timp în care a fost strivit de roțile utilajului. Părinții minorului au solicitat ajutor medical și până în comuna Panaci aceștia l-au transportat personal de unde a fost preluat de un echipaj al ambulanței Vatra Dornei.

La Spitalul Municipal Vatra Dornei s-a stabilit diagnosticul:,, traumatism cranio cerebral acut” constatându-se decesul minorului, trupul neînsuflețit al acestuia fiind transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei medico legale.

Morar Mihai a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ și i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uciderea din culpă.

 

Vezi si

Terenul viitoarei clădiri a Facultății de Medicină a fost transferat în administrarea USV

Consilierii județeni suceveni au aprobat trecerea unei suprafețe de teren de 1.440 de mp. din …