Programările pentru consultații în Ambulatoriul Spitalului Județean se fac doar online sau prin telefon

reportersite
1/07/20 ora:6:24am

Astăzi, 1 iulie, se redeschide Ambulatoriul integrat al Spitalului Județean Suceava iar programările pentru consultații se fac doar on-line și prin telefon. Pacienții pot găsi pe site-ul unității spitalicești toate datele de contact și adresele de mail necesare, în acest sens. Pacienții trebuie să completeze și un cheastionar epidemilogic, înainte de a fi văzuți de medic, formular ce poate fi printat acasă și completat, scrutându-se astfel timpul de aăteptare.

Ambulatoriu, Spitalul Judetean, Suceava, Obiectiv

În caz contrar, asistentele de la Recepție, le vor înmâna celor care doresc o consultație, un astfel de formular. Nu se va permite staționarea pacienților și a aparținătorilor în sala de așteptare, iar cei care vor întârzia, vor pierde programarea.

Medicii specialiști vor consulta câte doi pacienți într-o oră. ”Au fost actua­lizate pe site-ul spitalului, numerele de telefon la care pacienții pot apela pentru a face programări pentru consultații medicale, fiind afișat on-line și chestionarul epidemiologic pe care pacienții sau aparținătorii îl pot descărca pentru a-l completa, acasă”, a precizat medicul Valeriu Gavrilovici, director medical al Spitalului Județean. (Cristina RUŞTI)