Thursday , July 18 2024

Cum s-a petrecut ciudatul accident din Ițcani, în care un Logan a intrat în dormitorul unei case

Joi, la ora 11.35, A. Adrian,  din Suceava, în vârstă de 34 ani, în timp ce se deplasa cu autoturismul marca DACIA Logan pe str. Zefirului Suceava, având direcția de deplasare către str. Grigore Alexandru Ghica din Suceava, după ce a trecut de intersecţia semaforizată dintre cele două străzi, din cauză că nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a lovit bordura din partea dreaptă  a șoselei, după care autoturismul a fost proiectat într-un autoturism marca Mercedes-Benz care se afla în aşteptare la semafor. După impactul dintre cele două vehicule, autoturismul marca Dacia Logan a intrat în peretele unei case. Cei doi șoferi implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele afişate fiind negative în ambele cazuri.

În urma evenimentului rutier, a rezultat avarierea celor două vehicule, a casei de pe Grigore Alexandru Ghica, a gardului imobilului şi a unei conducte şi cutii de gaz, motiv pentru care lucrătorii din cadrul Del Gaz au intervenit pentru oprirea acestuia.

În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime omeneşti,  ci doar pagube materiale,  fiind catalagot ca Eveniment rutier cu pagube materiale. (O.S.)

Vezi si

Școlile din Marginea, dotate cu mobilier nou, echipamente digitale și materiale didactice, prin fonduri PNRR

Cele patru unități de învățământ preuniversitar de pe raza comunei Marginea au început să fie …