Saturday , May 8 2021

CSU Suceava a obținut o nouă victorie în Liga Națională după o secetă de două luni

Echipa antrenată de Adrian Chiruț a câștigat vineri, în fața celor de la CSM Bacău, cu scorul de 30-28, într-un meci disputat la Cluj-Napoca, în cadrul etapei a XXIII-a

CSU din Suceava a obținut o nouă victorie după o secetă de mai bine de două luni în Liga Națională la handbal masculin, după ce s-a impus vineri, în Sala “Horia Demian” din Cluj-Napoca, în fața celor de la CSM Bacău, cu scorul de 30-28, într-un meci contând pentru etapa a XXIII-a a sezonului.

Chiar dacă a fost condusă în debutul întâlnirii cu 5-2, echipa antrenată de Adrian Chiruț a recuperat pe finalul primei reprize și a intrat la pauză cu un handicap de un singur gol, scor 14-15.

Universitarii au jucat excelent în repriza secundă, iar pe fondul ratărilor din tabără băcăuană, s-au desprins în minutul 41 la 21-17, gestionând perfect finalul unui meci în care au câștigat trei puncte importante în lupta pentru evitarea retrogradării. Scor final 30-28.

CSU din Suceava: Makaria, Grigoraș – Loic (8 goluri), Juverdianu (5), Păunescu (4), Popia (3), Kobzii (3), Furak (2), Balazs (2), Petrov (1), Sadovyi (1), Lupu (1), Costea, Oancea, Manjic și Dascălu.

În ultimul meci din turneul de la Cluj-Napoca, CSU Suceava va întâlni duminică, de la ora 17.00, codașa CSM Botoșani. (D.C.)

Vezi si

De sâmbătă, sucevenii se pot vaccina în parcarea Shopping City

Reprezentanții DSP au anunțat că vaccinarea se va efectua cu vaccin Pfizer BioNtech și vor …