Sunday , August 14 2022

Cristi Crețu, fostul vicepreședinte al CJ, internat de urgență la Cardiologie Suceava

Acesta a ajuns sâmbătă seara la Unitatea de Primire Urgențe, fiind adus din arestul IPJ. Se pare că o infecție puternică i-a adus și probleme cardiace

După cum reiese din declarațiile medicului urgentist Dan Teodorovici, purtător de cuvânt în cadrul Spitalului Județean Suceava, Cristi Crețu, fostul vicepreședinte al Consiliului Județean, a fost internat sâmbătă seara, de urgență, în secția de Cardiologie, a spitalului sucevean.

Se pare că acesta a fost diagnosticat cu o infecție în urmă cu aproximativ o lună, dar tratamentul prescris la acea vreme nu a funcționat, fapt care i-a deteriorat starea de sănătate, provocându-i și probleme cardiace. Pacientul a ajuns la Unitatea de Primire Urgențe, adus din arestul IPJ, fiind suspect de infarct miocardic. În prezent, starea sa de sănătate este stabilă, dar destul de gravă, după cum au explicat cadrele medicale care îl îngrijesc.

Fostul vicepreședinte al CJ Suceava, Silviu Cristinel Crețu, este în arest preventiv din data de 5 aprilie 2022, fiind acuzat de DNA Cluj că a primit  40.000 de euro mită de la Vasile Rîpan, patronul societății Autotehnorom SRL Suceava.  (C.R.)

Vezi si

O fetiță de 9 ani a ajuns la spital, după ce o mașină s-a răsturnat la Dorna Arini

Vineri seara, în jurul orei 19.30, un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile pe  …