Monday , September 26 2022

Creștere cu 11% a numărului de turiști sosiți în Bucovina în acest an

CJ Suceava speră la un record pe perioada noiembrie-decembrie

Consiliul Județean Suceava a promovat oferta de ­tu­rism cultural și de turism activ în Bucovina la un târg din Polonia. „Prezența noastră la Târgul Internațional EKOGALA a fost foarte bine apreciată atât de vizitatori, cât și de organizatori, care au înmânat standului județului Suceava simbolul târgului EKOGALA 2018. Ne așteptăm ca prin aceste acțiuni să crească în perioada următoare numărul de turiști polonezi. Din analiza privind sosirile de turiști în județul Suceava pentru perioada ianuarie-octombrie 2018, se constată o creștere cu 11,2 procente comparativ cu aceeași perioadă a anului 2017 și estimăm un număr record de turiști pentru intervalul noiembrie – decembrie”, a declarat președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur.

Precizăm că Județul Suceava a participat, prin ­de­legații ale Consiliului Județean și ale Asociației „Produs în Bucovina”, la Târgul Internațional EKOGALA care a avut loc în perioada 7-8 decembrie la Rzeszow, Polonia. Târgul a reunit în acest an 147 de expozanți de produse eco, bio și tradiționale din 9 țări ale lumii.

Participarea Județului Suceava se înscrie în seria acțiunilor realizate ca urmare a parteneriatului existent între Consiliul Județean Suceava și regiunea Podkarpackie, Polonia. Standul Județului Suceava a fost completat cu spații amenajate pentru demonstrații practice în arta prelucrării lemnului și pentru degustări de produse bucovinene. (D.P.)

Vezi si

DSP a primit 31.100 de doze de vaccin antigripal

Medicii de familie din județ se pot prezenta la sediul Direcției de Sănătate Publică pentru …