Tuesday , April 23 2024

Copilaș de 1 an din Voitinel, omorât accidental cu mașina de mătușa sa, în curtea casei

Un băiețel de numai 1 an de zile a murit marți, 1 noiembrie, în curtea casei sale din Voitinel, după ce o mătușă a intrat cu mașina în curte și l-a lovit pe micuț în timp ce manevra autoturismul cu spatele. Femeia îi adusese verișoarei sale, mama băiețelului lovit, unul dintre copii de la grădiniță.  

Polițiștii ajunși la fața locului în urma unui apel la 112 au stabilit că Lidia B., de 32 de ani, din Voitinel, a intrat marți, în jurul orei 12.00, cu autoturismul Volkswagen Touran până în curtea imobilului cu numărul 79, din comuna Voitinel, pentru a-l aduce pe unul dintre copiii Anișoarei C., verișoara sa, de la grădiniță.

În timp ce se afla în curte, Noemi Ana C., sora mai mare, îl ținea în brațe pe fratele său, Nicolae, în vârstă de 1 an de zile, iar într-un moment de neatenție acesta a sărit din brațele ei. Astfel, din cercetările efectuate, s-a constatat faptul că într-un moment de neatenție, în timp ce efectua manevra de mers înapoi a autoturismului , Lidia B. l-a accidentat mortal pe copilaș cu partea laterală dreaptă față a autoturismului în cauză.

Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest din dotarea Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, rezultatul fiind negativ.
Urmează a se efectua necropsia pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului. Pe numele femeii a fost întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”. (O.S.)

Vezi si

Angelica Fădor: ”Festivalul Național al Ouălor Încondeiate de la Ciocănești – un eveniment de înaltă ținută”

Deputatul PNL de Suceava Angelica Fădor a fost prezent, duminică, la Festivalul Național al Ouălor …