Saturday , June 22 2024

Copilă de 8 ani, prinsă la furat mâncare din Lidl Rădăuți

Luni, în jurul orei 16:00, Poliția  Rădăuți a fost sesizată  de către responsabilul magazinului LIDL de pe str. Ștefan cel Mare din localitate, cu privire la faptul că a prins o o fetiță de 8 ani care a încercat să sustragă bunuri din magazin, trecând de casa de marcat a magazinului, avand asupra sa într-o plasă mai multe alimente, în valoare de 250,21 lei.

Image by Freepik

Copilul a returnat toate bunurile sustrase, iar reprezentanții magazinului au declarat că nu au nicio pretenție în cauză, nu se constituie parte civilă și își rezervă dreptul de a depunde reclamație scrisă referitor la cele întâmplate.

Polițiștii s-au deplasat la domiciliul copilului, au găsit-o pe mama acesteia, D. Lăcrămioara, pe care au condus-o la sediul Poliției Rădăuți,  unde a fost sancționată amendată pentru faptul că nu și-a impiedicat fiica minoră de 8 ani de la a comite fapte de natură antisocială. Mama fetiției a fost instruită cu privire la normele de conviețuire socială, ale ordinii și liniștii publice, lându-și angajamentul ca pe viitor va face tot ce este posibil pentru a nu mai exista probleme de acest fel.

Vezi si

Șofer amendat și lăsat fără permis 120 de zile, după ce a fost filmat cum depășește pe trecerea de pietoni și era să lovească un copil (VIDEO)

Vineri, 21 iunie, în mediul on-line au fost publicate imagini video care surprindeau încălcări ale …