Sunday , January 29 2023

Copilă de 15 ani rănită grav într-un accident produs la Câmpulung Moldovenesc

Vineri, 29 noiembrie, în jurul orei 18:50, Tibor R., de 20 de ani, din Câmpulung Moldovenesc,  în timp ce conducea autovehiculul marca Opel pe DJ175A, având-o ca pasageră pe locul din dreapta față pe Cristina Valentina P., de 15 ani, ajuns într-o curbă la dreapta pe direcția spre Calea Bucovinei, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, fiind proiectat în afara părții carosabile.  În urma producerii accidentului, fata de 15 ani a suferit vătămări corporale grave, fiind transportată la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l, după care  i-a fost recoltată o  probă biologică de sânge în vederea determinării alcoolemiei.  Şoferul s-a ales cu dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”. (O.S.)

 

Vezi si

Peste 4.000 de cereri de azil, înregistrate anul trecut la Centrul Regional de la Rădăuți. 3.086 de permise de ședere, acordate ucrainenilor refugiați

Peste 4.000 de cereri de azil au fost gestionate în anul 2022 de polițiștii de …