Thursday , February 22 2024

Copilă de 14 ani, ucisă de un văr care a încercat să o violeze

BEREJANSCHI ELENA

Poliţiştii au descoperit în pădurea Cantonului Silvic Saca cadavrul Alexandrei Elena Berejanschi, de 14 ani, din Arbore, dată dispărută pe 17 mai a.c.  Oamenii legii l-au descoperit pe autor chiar în persoana vărului fetei, în vârstă de 19 ani. Acesta a vrut să întreţină relaţii sexuale cu verişoara sa, însă a fost refuzat, motiv pentru care a lovit-o cu pumnii şi a înjunghiat-o cu un cuţit, omorând-o 

Ieri, la ora 19.00, poliţiştii suceveni au găsi în pădurea de la Clit, aparţinând Cantonului Silvic Saca din cadrul Ocolului Silvic Solca cadavrul unei minore date dispărută. In data de 18 mai 2013, familia Alexandrei – Elena Berejanschi (foto) a sesizat dispariţia minorei în vârstă de 14 ani, din comuna Arbore. Din cele spuse de rude a rezultat că în data de 17 mai a.c. aceasta a plecat de acasă fără a se mai întoarce ulterior. Incepând cu data sesizării dispariţiei, poliţiştii au efectuat activităţi de căutare cu efective sporite, desfăşurând totodată investigaţii specifice, luând în calcul toate ipotezele cu privire la dispariţia Alexandrei.obiecti 1
Ca urmare a acestor investigaţii ieri, la ora 19.00, poliţiştii au găsit cadavrul copilei în pădurea ce aparţine Cantonului Silvic Saca din cadrul Ocolului Silvic Solca, pe corpul minorei existând semne vizibile de violenţă. In acest context, echipe formate din poliţişti sub coordonarea unui procuror criminalist, au iniţiat cercetări în urma cărora a fost identificat principalul suspect de comiterea faptei, respectiv Daniel Berejeanschi, de 19 ani, din satul Clit, comuna Arbore, nimeni altul decât vărul victimei şi ultima persoană cu care a fost văzută Alexandra. Acesta a fost audiat, ocazie cu care a recunoscut comiterea faptei, spunând că a exercitat acte de violenţă asupra Alexandrei în data de 17 mai 2013, mai exact că a lovit-o cu pumnii şi a înjunghiat-o cu un cuţit. Motivul crimei ar fi acela că tânărul ar fi vrut să întreţină relaţii sexuale cu verişoara sa, însă din cauză că a fost refuzat a reacţionat violent şi a omorât-o. Anchetatorii care s-au deplasat în pădurea unde a fost găsită Alexandra decedată au ridicată corpul acesteia, urmând ca medicii legişti să stabilească modul exact în care a avut loc decesul, dar şi dacă aceasta a fost violată de agresor.
La ora închiderii ediţiei, cercetările erau continuate de poliţişti, procurori şi medici legişti, în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii faptei şi a dispunerii măsurilor procedurale în cauză. obiectiv 4(Constantin ZUZEAC)
 

Vezi si

Peste 1.550 de copii din județul Suceava participă la un proiect de educație pentru un stil de viață sănătos

Începând cu luna noiembrie 2023 șapte școli din județul Suceava au demarat activitățile din cadrul …

No comments

  1. asta ar trebui omorat…sa se dea o lege sai omoare pe toti care profita si omoara…asa cum scrie in coran ochi pentru ochi si dinte pentru dinte..