Thursday , June 20 2024

UPDATE: Copilul de 6 ani din Fundu Moldovei, rătăcit la cules de ciuperci, a fost gasit in viata

politia

UPDATE: Copilul de 6 ani din Fundu Moldovei care s-a ratacit ieri la cules de ciuperci a fost gasit astazi in viata. Echipele mixte au inceput cautarile aseara si l-au gasit astazi, in jurul orei 14.00. Copilul era teafar, insa era deshidratat si speriat. Medicii care l-au preluat pentru a-l transporta la spital au apreciat, dupa un prim consult la fata locului, ca baiatul se afla intr-o stare nesperat de buna, dupa o noapte petrecuta in frig, in padure.

Vom reveni cu amanunte.
Poliţişti şi jandarmi suceveni caută un copil de 6 ani rătăcit la cules de ciuperci într-o pădure din comuna Fundu Moldovei, a anunţat joi purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu, potrivit Agerpres.
Potrivit acestuia, miercuri seară, Postul de poliţie Fundu Moldovei a fost sesizat prin 112 de un bărbat că, fiind la cules de ciuperci în pădurea din zona ”Dealu”, nepotul său de 6 ani s-a rătăcit şi nu a mai răspuns la chemările tatălui şi rudelor.
Pentru căutarea minorului, la faţa locului s-au deplasat peste o sută de persoane, între care 14 poliţişti, zece jandarmi, patru poliţişti de frontieră cu camere de termoviziune, patru lucrători de la ISU Suceava, trei salvamontişti şi 65 civili, lucrători silvici şi voluntari.
Joi dimineaţă, numărul poliţiştilor a fost suplimentat, fiind constituite echipe de căutare împreună cu jandarmi, pădurari, paznici de vânătoare şi voluntari.
Poliţia a făcut apel către părinţi şi cei care au în îngrijire şi supraveghere minori ca orice dispariţie a unui copil să fie semnalată de îndată, orice întârziere reducând şansele ca activităţile de căutare întreprinse de autorităţi să aibă rezultatele scontate.

Vezi si

119 absolvenți ai Promoției Avram Iancu – 200 și-au luat rămas bun de la Colegiul Național Militar ”Ștefan cel Mare” (FOTO)

În cadrul festivității de încheiere a anului școlar 2023-2024, care a avut loc vineri, au …