Wednesday , February 8 2023

Control de la Ministerul Sănătăţii, la DSP Suceava

O echipă de trei inspectori a analizat timp de o săptămână activitatea directorului demisionar, doctorul Ludovic Abiţei. Se pare că reprezentanţii Ministerului Sănătăţii au ajuns la Suceava în urma unor reclamaţii

abitei [800x600]

Nici nu s-a uscat bine cerneala pe scrisoarea de demisie a fostului director al Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică Suceava, doctorul Ludovic Abiţei, că activitatea acestuia a şi fost luată la verificat de către Ministerul Sănătăţii. Astfel, o echipă de trei inspectori din cadrul Ministerului Sănătăţii a luat la bani mărunţi activitatea desfăşurată începând cu ianuarie 2014 şi până în momentul în care şi-a anunţat demisia, mai precis pe data de 8 iulie.
Verificările au vizat, potrivit reprezentanţilor instituţiei, modul cum au fost coordonate inspecţiile în judeţ, în această perioadă şi se pare că reprezentanţii Ministerului Sănătăţii au ajuns la Suceava în urma unor reclamaţii. “Am fost reclamat că nu am condus bine inspecţiile, dar eu nu am fost inspector-şef, eu doar am coordonat inspecţiile, nu le-am condus. Membrii Corpului de control au petrecut cinci zile la sediul DSP Suceava şi probabil în aproximativ două săptămâni vor trimite un raport”, ne-a declarat doctorul Ludovic Abiţei, fost director în cadrul DSP Suceava. Pe partea economică, a fost verificat modul în care au fost cheltuiţi banii alocaţi, derularea contractelor dar şi partea de achiziţii, de avize şi autorizaţii sanitare de funcţionare şi litigiile aflate în curs. (C.R.)

Vezi si

ISU Suceava: 10 incendii provocate de coșurile de fum necurățate sau neizolate în doar 24 de ore

Încă de la debutul sezonului rece, dar și pe toată perioada acestuia, Inspectoratul pentru Situații …