Tuesday , August 16 2022

Controale în piețele agroalimentare sucevene la produsele pentru masa de Paști

Direcția Județeană pentru Agricultură Suceava desfășoară zilele acestea controale mixte în piețele agroalimentare pentru descurajarea acțiunilor speculative și pentru respectarea standardelor de comercializare a produselor specifice perioadei sărbătorilor pascale.

”Inspectori din aparatul central și teritorial al Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale desfășoară ample acțiuni de control, în colaborare cu inspectori ai ANPC și ANAF, ce vizează comercializarea produselor agroalimentare specifice perioadei sărbătorilor pascale”, a transmis Direcția pentru Agricultură Județeană Suceava.

Sunt verificate etichetele cu informațiile care însoțesc marfa de pe tarabe, care trebuie să cuprindă numele şi prenumele / denumirea producătorului, CUI / Atestatului de producător + Carnet de comercializare (vizat – anul în curs), serie și număr, denumirea produsului și localitatea de origine, data obţinerii produsuluiși preţul de vânzare. (O. N.)

 

Vezi si

Doi tineri de 18 ani care au tras o țeapă de 25 de lei unui taximetrist, prinși de polițiști după o scurtă urmărire prin centrul Sucevei 

În noaptea de duminică spre luni, la ora 01:30, un bărbat de 44 ani, taximetrist, …