Tuesday , December 5 2023

Contrabandist prins de politisti dupa o urmarire pe sosele

Miercuri în jurul orei 15.20, un echipaj de siguran]\ public\ din cadrul Poli]iei ora[ului Siret, în timp ce efectua controlul traficului rutier pe str. 9 Mai din localitate, a efectuat semnul regulamentar pentru oprire a unui autoturism înmatriculat în jude]ul Bac\u, dar acesta a ignorat semnalele, continu=ndu-[i deplasarea. Agen]ii de poli]ie au trecut la urm\rirea autoturismului, acesta fiind oprit pe raza comunei Gr\me[ti.
Ma[ina era condus\ de c\tre Daniel L. `n v=rst\ de 30 ani din municipiul Boto[ani, iar cu ocazia controlului, în interior a fost identificat\ cantitatea de 910 pachete ]ig\ri de provenien]\ ucrainean\, cu o valoare de pia]\ de circa 4.550 lei, pentru care conduc\torul auto nu de]inea documente de provenien]\. Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Poli]iei ora[ului Siret, iar cantitatea de ]ig\ri a fost ridicat\ în vederea confisc\rii. Cercet\rile sunt continuate fa]\ de Daniel L. sub aspectul comiterii infrac]iunii de contraband\, urmând s\ se dispun\ procedural. (O.S.)

Vezi si

Șase percheziții la o rețea româno-ucraineană de contrabandiști. Trei indivizi arestați, patru mașini și aproape 40.000 de pachete cu țigări, confiscate (FOTO, VIDEO)

Vineri, 1 decembrie 2023, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Suceava, împreună cu procurorii …