Thursday , June 1 2023

Consultare publică, în format electronic, privind artiștii care vor concerta la Zilele Sucevei

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, vrea să știe ce preferințe au cetățenii cu privire la artiștii care vor evolua pe scenă la ediția din acest an a Zilelor Sucevei.

El a declarat în conferința săptămânală de miercuri, 29 martie, că până pe data de 15 mai așteaptă sugestiile la adresa de e-mail al [email protected]. „Mai sunt două luni și jumătate până la Zilele Sucevei și vin cu o idee. Vom cere și părerea sucevenilor să vedem ce-și doresc de Zilele Sucevei. Am creat o adresa de e-mail specială [email protected] unde așteptăm propuneri de proiecte, evenimente, nume de artiști, activități sportive, etc până pe data de 15 mai”, a spus Ion Lungu în conferința de presă de miercuri dimineață.

Precizăm că pentru ediția din acest an a Zilelor Sucevei va fi alocată – de către Primăria Suceava – suma de 500.000 de lei. De asemenea, precizăm că ediția din acest an a Zilelor Sucevei va avea loc în perioada 24-25 iunie (D. P.)

Vezi si

Profesorii protestatari au încheiat a doua săptămână de grevă generală cu un marș la care s-au alăturat elevi și prorectorul USV Mihai Dimian (FOTO, VIDEO)

”Suntem în a doua săptămână de grevă generală și nu ne vom opri. Să arătăm …