Monday , January 24 2022

Consilierul local sucevean Marius Cernescu și fiica sa de 10 ani, morți într-un accident rutier în Ialomița (FOTO)

Sâmbătă dimineață, în jurul orei 9.00, a avut loc un teribil acident rutier produs între Fetești și Movila, în județul Ialomița. În urma cumplitului accident a murit o fetiță de 10 ani și tatăl său, consilierul local sucevean Marius Cernescu (36 de ani). Soția acestuia a ajuns la spital cu răni grave, alături de alte două persoane.

Tragedia s-a produs pe DJ 212, atunci când un tânăr de 28 de ani, aflat la volanul unui autoturism, conducea dinspre Movila către Fetești (județul Ialomița) . La un moment dat, într-o zonă în care depășirea era interzisă, șoferul s-a angajat într-o depășire și a intrat frontal în mașina familieri Cernescu, care circula regulamentar din sens opus.

Impactul a fost extrem de violent, una dintre mașini fiind proiectată la zeci de metri pe câmp, în timp ce cealaltă s-a răsturnat și a rămas pe șosea.

În total, cinci persoane, aflate în ambele mașini, au fost grav rănite. O fetiță de numai 10 ani a murit pe loc în urma cumplitului accident, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

La locul accidentului s-au deplasat echipaje ale Ambulanței, SMURD, Poliției Rutiere, dar și un elicopter SMURD de la Constanța.

Consilierul Marius Cernescu a fost preluat cu elicopterul si transportat la Spitalul din Constanța, dar din cauza multiplelor fracturi și traumatisme a încetat din viață la scurt timp.

Marius Cernescu impreuna cu fiica sa (Foto: Facebook)

Soția sa a fost și ea rănită, fiind transportată de urgență la Spitalul Municipal Fetești.

Polițiștii rutieri din Ialomița au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs tragedia.

Conform mai multor surse, familia Cernescu se întorcea spre Suceava după ce petrecuse câteva zile pe litoral.

Membru al ALDE, Marius Cernescu a fost membru al Consiliului Local Suceava din iunie 2016. (O.S.)

Foto: OBIECTIV Ialomita

Vezi si

Primarul Lungu are în vedere susținerea unor noi pelerinaje cu moaștele Sf. Ioan cel Nou, dacă pandemia de coronavirus va evolua înspre rău

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, ia în calcul o eventuală solicitare pe care o va …

No comments

  1. O pierdere mare pentru oraș și o tristețe deosebită pentru comunitate. Dumnezeu să vă odihnească în pace.

  2. Dumnezeu sa-i ierte pe Marius si fiica sa si sa dea putere si mângâiere întregii familii.