Tuesday , June 18 2024

Consilierul local sucevean Marius Cernescu și fiica sa de 10 ani, morți într-un accident rutier în Ialomița (FOTO)

Sâmbătă dimineață, în jurul orei 9.00, a avut loc un teribil acident rutier produs între Fetești și Movila, în județul Ialomița. În urma cumplitului accident a murit o fetiță de 10 ani și tatăl său, consilierul local sucevean Marius Cernescu (36 de ani). Soția acestuia a ajuns la spital cu răni grave, alături de alte două persoane.

Tragedia s-a produs pe DJ 212, atunci când un tânăr de 28 de ani, aflat la volanul unui autoturism, conducea dinspre Movila către Fetești (județul Ialomița) . La un moment dat, într-o zonă în care depășirea era interzisă, șoferul s-a angajat într-o depășire și a intrat frontal în mașina familieri Cernescu, care circula regulamentar din sens opus.

Impactul a fost extrem de violent, una dintre mașini fiind proiectată la zeci de metri pe câmp, în timp ce cealaltă s-a răsturnat și a rămas pe șosea.

În total, cinci persoane, aflate în ambele mașini, au fost grav rănite. O fetiță de numai 10 ani a murit pe loc în urma cumplitului accident, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

La locul accidentului s-au deplasat echipaje ale Ambulanței, SMURD, Poliției Rutiere, dar și un elicopter SMURD de la Constanța.

Consilierul Marius Cernescu a fost preluat cu elicopterul si transportat la Spitalul din Constanța, dar din cauza multiplelor fracturi și traumatisme a încetat din viață la scurt timp.

Marius Cernescu impreuna cu fiica sa (Foto: Facebook)

Soția sa a fost și ea rănită, fiind transportată de urgență la Spitalul Municipal Fetești.

Polițiștii rutieri din Ialomița au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs tragedia.

Conform mai multor surse, familia Cernescu se întorcea spre Suceava după ce petrecuse câteva zile pe litoral.

Membru al ALDE, Marius Cernescu a fost membru al Consiliului Local Suceava din iunie 2016. (O.S.)

Foto: OBIECTIV Ialomita

Vezi si

Tupeu de hoț. A condus fără permis o mașină fără RCA de la Solca până la Arbore, unde a fost prins furând din Penny

Luni, la ora 11.58, polițiștii au fost sesizați de paznicul de la magazinul Penny din …

No comments

  1. O pierdere mare pentru oraș și o tristețe deosebită pentru comunitate. Dumnezeu să vă odihnească în pace.

  2. Dumnezeu sa-i ierte pe Marius si fiica sa si sa dea putere si mângâiere întregii familii.

error: