Saturday , May 25 2024

Concurs de creare a logo-ului Şcolii Gimnaziale Nr. 6 Suceava de către elevii săi

Şcoala Gimnazială Nr. 6 Suceava a lansat o provocare inedită pentru elevii săi, organizând în această perioadă un concurs de creare a logo-ului școlii. Scopul concursului este de a promova creativitatea și implicarea elevilor în crearea unei identități vizuale pentru școala lor. Mai mult decât atât, sunt puse în joc și premii tentante pentru copii, și anume o pereche de căști gaming Bluetooth ca premiu principal și o mențiune specială pentru un participant care va evidenția o creativitate și un efort remarcabil.

”Suntem în căutarea unui logo care să reflecte energia, spiritul și unicitatea școlii noastre. Hai să punem în valoare tot ce este special în jurul nostru! Creativitatea voastră poate fi răsplătită cu o pereche de căști fără fir pentru gaming. Dar există și o mențiune specială pentru cei care impresionează prin efort și inovație! Suntem siguri că veți depăși orice așteptări și că veți aduce la viață cele mai vesele și inovatoare idei! Haideți să punem culorile și creativitatea noastră la treabă pentru a face din școala noastră un loc și mai minunat!”, este mesajul cu care echipa de cadre didactice a școlii speră să atragă participarea cât mai numeroasă a elevilor și să stârnească imaginația lor astfel încât rezultatul să fie inedit.

Elevii au voie să creeze logo-ul prin metoda clasică, cu creionul pe foaia de hârtie, sau să apeleze la ajutorul dispozitivelor electronice și a programelor pentru calculator și să-l realizeze în format digital. Important este ca lucrările elevilor să fie originale și să fie trimise până pe 15 mai a.c., termenul limită pentru concurs. Comisia de jurizare va fi compusă din 5 cadre didactice ale școlii, iar lucrările vor fi evaluate în funcție de creativitate, relevanță și aplicabilitate, estetică și design, mesaj și semnificație, dar și tehnică și executare.

Câștigătorul va fi anunțat până pe data de 31 mai și sărbătorit pe pagina de Facebook a unității de învățământ, iar premiul va fi înmânat personal într-o ceremonie distractivă. Şcoala Gimnazială Nr. 6, Suceava va utiliza logo-ul câștigător în scopuri educaționale și de promovare. (O. NUȚU)

Vezi si

Gheorghe Șoldan: Suceava are nevoie de un primar precum Vasile Rîmbu

Deputatul Gheorghe Șoldan, candidatul PSD la conducerea Consiliului Județean Suceava, și Vasile Rîmbu, candidatul social-democraților …