Concurență la DSP pentru cele patru posturi vacante de asistente

reportersite
23 octombrie 2020, 15:00

12 concurenți și-au depus dosarele de angajare. Pentru două posturi de statisticieni medicali au fost admise șapte dosare

DSP, Suceava Obiectiv

 Direcția de Sănătate Publică Suceava angajează patru asistente medicale, fără concurs, pe perioada stării de alertă iar pentru aceste posturi vacante, au fost depuse 12 dosare. ”Angajarea se va face după emiterea Ordinului Ministrului Sănătății de numire, conform prevederilor art.9 din Ordinului Ministerului Sănătății nr.905/26.05.2020 pentru aprobarea Metodologiei privind ocuparea, fără concurs, a posturilor vacante sau temporar vacante din cadrul Ministerului Sănătății și unităților aflate în subordinea, coordonarea și sub autoritatea Miniserului Sănătății, la o dată care se va comunica ulterior”, a explicat medicul Dinu Sădean, director general al Direcției de Sănătate Publică Suceava.

Pentru cele două posturi vacante de statisticieni medicali au fost admise șapte dosare, candidații declarați admiși urmând să susțină și un interviu, stabilit pentru data de luni, 26 octombrie. (C.R.)

 
secretarasite