Thursday , May 26 2022

Concurență de peste 4 candidați pe un loc pentru admiterea la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ”Petru Rareș” Fălticeni

Sesiunea de admitere septembrie-octombrie 2021 la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ”Petru Rareș” Fălticeni a ajuns în etapa evaluării performanței fizice, care a început miercuri, 29 septembrie și se va desfășura până până pe 5 octombrie, fiind calificați 1.094 de candidați din țară, dintre care 166 sunt suceveni.

Sunt scoase la concurs 263 de locuri, din care 3 pentru romi și 2 pentru alte minorități. Dintre acestea, 250 sunt alocate Jandarmeriei Române, 4 pentru IGAv, 1 loc pentru DGPI și 8 locuri sunt alocate SIE.

Proba de evaluare a cunoștințelor se susține în data de 9 octombrie, de către candidații care vor promova proba de evaluare a performanței fizice, la unitatea de selecție, respectiv Inspectoratul de Jandarmi Județean Suceava sau într-o locație stabilită ulterior și comunicată în timp util prin intermediul site-ului instituției. Rezultatele obținute sunt aduse la cunoștința candidaților prin postarea acestora pe site-ul oficial al unităților de învățământ pentru care au optat candidații.

Examinarea medicală se realizează în perioada 11 – 31 octombrie pentru candidații care se încadrează în numărul de locuri scoase la concursul de admitere, în ordinea descrescătoare a notelor finale. Sunt declarați admiși candidații care au fost declarați apt medical, în ordinea descrescătoare a notelor finale. Rezultatele finale ale admiterii se afișează la sediul unităților de învățământ și se postează pe site-ul oficial al acestora. (O. NUȚU)

 

Vezi si

Foresta a pierdut manșa tur a barajului cu Oțelul în fața a 3.000 de spectatori prezenți pe Areni

Foresta a fost învinsă miercuri, pe stadionul Areni, de Oțelul Galați, cu scorul de 0-1, …