Comunicat de presă: Precizări ale Romsilva în urma publicării unor articole referitoare la o presupusă altercație între angajați ai Ocolului Silvic Moldovița

15 februarie 2020, 7:39

În urma publicării, în mass-media și în mediul online, a unor articole referitoare la o presupusă altercație între angajați ai Ocolului Silvic Moldovița, Direcția Silvică Suceava, Regia Națională a Pădurilor – Romsilva face următoarele precizări:

Delegați ai Direcției Silvice Suceava au participat marți, 11 februarie a.c., la un instructaj pe teme de fond forestier desfășurat la Casa de Vânătoare ”Argel”. Nici în cursul instructajului și nici după această întâlnire nu a avut loc nicio altercație.

După apariția în spațiul public a acestei informații, Direcția Silvică Suceava a cercetat amănunțit cazul și persoanele care au fost menționate ca fiind implicate în presupusa altercație, dar și ceilalți participanți la instructaj, au negat orice eveniment de acest fel.

Regretăm că instituții de presă au preluat și difuzat informații neverificate anterior publicării lor.

Regia Națională a Pădurilor – Romsilva este o instituție transparentă și oferă publicului și mass-media toate informațiile publice privind activitatea sa.

BIROUL DE PRESĂ AL REGIEI NAȚIONALE A PĂDURILOR – ROMSILVA

reportersite