Tuesday , January 31 2023

Computerul tomograf de la Spitalul Judeţean a fost repus în funcţiune în noaptea de luni spre marţi, săptămâna aceasta

Precizarea trebuie făcută foarte clar, în condiţiile în care conducerea Spitalului Judeţean s-a dat de ceasul morţii să ascundă faptul că aparatul e stricat şi apoi a minţit întreg oraşul, spunând că aparatul respectiv era funcţional încă de vineri, săptămâna trecută, Vreme de câteva zile, sucevenii care au avut nevoie de astfel de investigaţii au fost direcţionaţi către clinica privată “Arcadia”

rambu [800x600]

Computerul tomograf de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava a fost repus în funcţiune în noaptea de luni spre marţi, 13-14 iulie, şi, deşi defecţiunea nu a fost una majoră, conducerea unităţii spitaliceşti sucevene au încercat să “intoxice” sucevenii cu tot felul de minciuni.  Aşa cum cotidianul “Obiectiv” v-a informat în numărul de vineri, 10 iulie, computerul tomograf s-a stricat după doar şase luni de utilizare. Aparatul, care a fost achiziţionat cu aproape 750.000 de euro, se pare că dă mari bătăi de cap cadrelor medicale care îl folosesc, surse din cadrul Spitalului Judeţean susţinând că defecţiunea ar fi provenit ca urmare a unor erori de utilizare. Cert este că, sucevenii care au avut nevoie de astfel de investigaţii au fost direcţionaţi în ultimele zile către clinica privată “Arcadia”, iar spitalul sucevean a plătit pentru fiecare investigaţie circa 1.000 de lei.
“Managerul” Spitalului “Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, Vasile Rîmbu (foto) a susţinut însă zilele trecute, prin diverse medii, că tomograful e funcţional încă de vineri. Realitatea e însă alta, pe care, probabil, el nu o ştie sau dezinformează intenţionat pacienţii care-i asigură leafa uriaşă.  Medicii din spital, care au analizat starea de sănătate a pacienţilor, inclusiv în cursul zilei de luni, 13 iulie, au semnat bilete de trimitere pentru realizarea tomografiilor către clinica privată “ARCADIA”, entitate de afaceri în domeniul medical, preferată, se pare, de către “managementul” Spitalului sucevean.  (Cristina RUSTI)

Vezi si

Februarie începe cu o oprire de apă la Rădăuți

În data de 1 februarie începând cu ora 08.00 în zona Şcolii gimnaziale „Ion Pintilie” …

One comment

  1. Se pare ca spitalul din Suceava este plin de oameni incompetenti. Stiu pe cineva care s-a operat pentru o fractura deschisa de gamba, la spitalul din Suceava, iar operatia a fost facuta de mantuiala. Respectiva persoana a fost nevoita sa plece in Italia, ca sa se opereze din nou. Astea sunt serviciile medicale din Romania, bataie de joc!