Monday , January 30 2023

Compartimentul de Chirurgie Toracică de la Spitalul Județean va fi funcțional în două săptămâni

Spitalul_Judetean_de_Urgenta_Sfantul_Ioan_cel_Nou_din_Suceava

Conducerea Spitalului Județean Suceava este de mai multă vreme în căutare de medici specialiști pentru Compartimentul de Chirurgie Tora­cică din cadrul secției de Chirurgie Generală, activitatea acestui compartiment fiind practic sistată după ce singurul medic care își desfășura activitatea acolo a plecat în Franța de aproape doi ani de zile. Se pare însă că sucevenii vor beneficia de asistență medicală în acest domeniu, conducerea spitalului încheind un contract de prestări servicii cu medicul specialist Cătălina Aldea.

“Domnișoara medic vine de la Iași și este foarte probabil că viitorul său soț va fi cel de-al doilea medic specialist în Chirurgie Toracică de la Spitalul Județean. Vom avea o familie de medici tineri care vor coordona acest compartiment. Do­tarea spitalului la înalte standarde ne-a ajutat să-i con­vingem să aleagă spitalul sucevean. Sunt niște formalități care trebuie îndeplinite, dar nu va dura foarte mult”, am aflat de la medicul Doina Ganea, directorul medical al Spitalului Ju­dețean Suceava.  Compartimentul de Chirurgie Toracică va deveni func­țional în aproximativ două săptă­mâni. (C.R.)

Vezi si

Un tânăr din Câmpulung și unul din Rădăuți, prinși în toiul nopții drogați la volan

În ultimele zile polițiștii au acționat pe drumurile publice, pentru prevenirea monitorizarea și fluidizarea traficului …