Sunday , September 25 2022

Comisarul şef Ioan Halaicu a murit aseară, în urma unui atac de cord

HALAICU

Poliţistul împlinise 50 de ani, în februarie anul acesta. Halaicu, şeful Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Suceava, a fost găsit mort în cadă de către soţia sa. Apreciat ca un excelent profesionist, comisarul şef Halaicu era cel mai vechi şef de birou din IPJ Suceava

 Comisarul şef Ioan Halaicu, şeful biroului de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Suceava, a încetat din viaţă aseară, în jurul orei 20.00, în urma unui atac de cord. Ofiţerul avea de mai multă probleme cu inima, fiind şi operat în urmă cu câţiva ani, când i-au fost puse două stent-uri.

Ieri, comisarul şef Halaicu, după ce a plecat de la serviciu, a participat la o înmormântare. Când a ajuns acasă nu s-a simţit bine şi a încercat să facă o baie. S-a stabilit ulterior că ofiţerul făcuse un preinfarct, iar cel de-al doilea, suferit chiar când se afla în baie, i-a fost fatal. A fost găsit de soţie, care a alertat SMURD-ul. Echipajul de pe ambulanţă a încercat minute în şir să îl resusciteze, fără success, trebuind în cele din urmă să declare decesul.

Ion Halaicu împlinise 50 de ani în luna februarie a acestui an. Lucra în poliţie din anul 1988, iar în anul 2000 a fost declarat poliţistul anului. Apreciat ca un excelent profesionist, comisarul şef Halaicu, era cel mai vechi şef de birou din IPJ Suceava. Dumnezeu să-l odihnească! (N.R.)

Vezi si

 Șomuz și Foresta și-au împărțit punctele în derbyul local de la Fălticeni

Șomuz și Foresta și-au împărțit punctele în primul derby sucevean din actuala ediție de campionat …

One comment

  1. Ce o sa mai facă de acum Dan popovici si echipa ca le-a plecat stalpul de sprijin?A mai rămas o prajina in picioare dar va cădea din funcție si acesta ca vor ieși la iveală toate drepturile si toate faptele si abuzurile ce le face….