Thursday , October 6 2022

Comisarul șef Adrian Buga a promovat examenul pentru conducerea IPJ Suceava

În cursul zilei de ieri, comisarul șef de poliție Adrian Buga a promovat cu nota 9,50 examenul susținut pentru conducerea IPJ Suceava, urmând a fi numit  inspector șef al Inspectoratului de Poliție al județului Suceava.

????????????????????????????????????

În vârstă de 48 de ani, Adrian Buga este absolvent a Facultății de Drept de la Academia de Poliție „Al. I. Cuza” București și al Facultății de Ştiințe Economice și Administrație Publică din cadrul Universității „Ştefan cel Mare” Suceava, cu studii postuniversitare în Managementul Instituțiilor Publice.

Comisarul șef Adrian Buga a fost singurul candidat la concursul pentru obținerea funcției de șef al IPJ Suceava. El se afla la comanda IPJ Suceava și până acum, doar că în calitate de împuternicit.

Funcția de inspector șef al IPJ Suceava nu a mai fost ocupată de un titular din primăvara anului 2016, când s-a pensionat șeful de atunci al poliției județene, comisarul șef Viorel Onea.

Vicepreședintele Sindicatului Național al Polițiștilor din România SNPR DECUS, Bogdan Bănică, a participat ieri la concursul pentru ocuparea funcției de șef al IPJ Suceava. Bănică a fost acolo în calitate de observator din partea Sindicatului Național al Polițiștilor din România și a Federației Sindicatelor din Poliție. „Ce pot să spun este… FELICITĂRI noului Inspector șef al IPJSuceava, dl. comisar-șef Buga Adrian, care în urma susținerii interviului a obținut o notă foarte mare, care ne face cinste”, a postat Bogdan Bănică pe pagina sa de facebook.

Comisarul șef Adrian Buga este primul inspector șef al IPJ Suceava cu “acte în regulă”, după mai mulți ani de zile. De când cu problemele avute cu legea de către comisarul șef Ioan Nicușor Todiruț, la conducerea IPJ Suceava s-au perindat mai multe persoane care au fost doar împuternicite ca inspector șef al instituției. (O.S.)

Vezi si

CSU din Suceava a pierdut fără drept de apel la Constanța

CSU din Suceava a pierdut la scor, 25-37 (9-20), meciul disputat miercuri seară, pe terenul …