Wednesday , February 8 2023

Coliziune intre doua camioane, la Iacobeni. Unul dintre ele a ajuns pe calea ferata

UPDATE: Vineri dimineata, in jurul orei 4.40, cu ajutorul utilajelor specializate sosite la fata locului, autotrenul a fost repus pe sosea.

Joi seara, in jurul orei 21, la Iacobeni a avut loc o coliziune intre doua autotrenuri, in urma impactului unul dintre ele ajungand pe calea ferata. Din fericire, nu au fost anuntate victime. La fata locului s-au deplasat Modulul SMURD de la Detasamentul de Pompieri Vatra Dornei, cu o autospeciala de stingere cu accesorii pentru deacarcerare si o ambulanta SMURD.

Pentru eliberarea caii ferate se asteapta sosirea unui utilaj de la CLSU Iacobeni si a unei macarale de la SDN Campulung Moldovenesc. In zona calea ferata este dubla, astfel ca traficul feroviar nu este blocat.

Traficul rutier deocamdata se desfasoara alternativ, pe un sens de mers, pana cand vor incepe actiunile de repunere pe sosea a autotrenului.

Vezi si

Un elev al Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni a returnat o borsetă cu bani găsită pe stradă

În data de 6 februarie a.c., în jurul orei 19.30, Ionuț-Eduard, elev al Școlii Militare …

One comment

  1. Pe langa pustanii care se dau rotunzi cu masini de 2 lei, jafuri pe roti care cred ca numai pe spaga trec ITP, camionagii, acesti frustrati ai societatii in cea mai mare parte, niste piticanii probabil sunt ZMEI la volanul monstrilor. Au ajuns sa fie atat de stresanti in trafic ca sunt efectiv de evitat. Ii vezi cum depasesc in localitati masini mici care circula regulamentar, dupa ce in prealabil le-au presat cu blitzuri, cu claxoane, cu o distanta de ordinul 3-4 m pana in bara din spate. 100 km/ora pentru ei in localitati e OK, au statii si fac ce vor daca li se da “LIBER”, nimeni insa ne dandu-le LIBER lasandu-i fara permis, prin verificarea tahografelor sa vada ce viteze au in localitati! Nu mai spun de verificarea conduitei la volan a INCULTILOR SI NESIMTITILOR!