Wednesday , June 19 2024

Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare” a scos la concurs 22 de posturi vacante – de la psiholog, antrenor și bucătar, până la zugrav și îngrijitor

La nivelul județului Suceava sunt vacante 29 de posturi în unități de învățământ preuniversitar, iar 22 dintre acestea sunt la Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc.

Unitatea de învățământ angajează în această perioadă psiholog stagiar, administrator financiar, referent de specialitate debutant/ management programe și proiecte de mobilitate instituțională, referent debutant, inginer de sistem, antrenor debutant-atletism, trei bucătari pentru popotă, doi ospătari, patru lucrători bucătărie, un patiser, instalator apă-canal, electromecanic, două spălătorese lenjerie, un zugrav și un îngrijitor debutant. Termenul de depunere a dosarelor de concurs pentru toate aceste posturi este data de 14 iunie a.c.

secretarasite

Mai sunt scoase la concurs un post de mediator școlar și unul de bibliotecar la Şcoala Gimnazială ”Simion Florea Marian” Ilișești, unul de administrator patrimoniu debutant la Şcoala Gimnazială ”Vasile Tomegea” Boroaia, un post de paznic la Colegiul Tehnic ”Petru Mușat” Suceava, unul de îngrijitor la Şcoala Gimnazială Preutești și un altul la Colegiul Silvic ”Bucovina” Câmpulung Moldovenesc și un post de îngrijitor cu jumătate de normă la Colegiul Național ”Nicu Gane” Fălticeni. Datele limită de depunere a dosarelor pentru participarea la concurs sunt între 6 și 18 iunie.

Toate informațiile cu privire la conținutul dosarelor, condițiile generale și specifice de participare la concurs, calendar, bibliografie, nivelul studiilor și alte detalii pot fi consultate pe pagina posturi.gov.ro. (O. N.)

Vezi si

Serviciul de Probațiune Suceava a suspendat activitatea cu publicul în semn de protest pentru neplata integrală a salariului

Miercuri, 19 iunie, consilierii de probațiune din toată țara, afiliați sau neafiliați Sindicatului Național al …