Thursday , October 21 2021

Cod portocaliu de viscol in jumatatea de vest a judetului Suceava. Cod rosu in noua judete

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, 5 februarie, o alertă de vreme severă imediată de cod roşu de visol şi ninsori puternice în nouă judeţe si cod portocaliu in zona de munte a judetului Suceava. Restul judetului se afla azi sub cod galben de ninsori si vant.

Potrivit ANM, începând din această seară, ora 18.00, şi până mâine, 6 februarie, ora 08.00, se va semnala viscol puternic, rafale de peste 100-120 de km/h şi vizibilitate redusă spre zero.

Judeţele afectate de codul roşu de viscol şi ninsori puternice sunt Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Braşov, Buzău, Brăila, Ialomiţa, Călăraşi şi Tulcea.

De asemenea, ANM a emis şi o avertizare tip cod portocaliu valabilă de astăzi, ora 17.00 şi până mâine dimineaţă la ora 08.00, iar printre zonele afectare se numără inclusiv Capitala.

Conform meteorologilor, în jumătatea de sud a Moldovei, Dobrogea, cea mai mare parte a Munteniei vor fi intensificări susținute ale vântului cu rafale de 70…85 km/h, temporar va ninge viscolit determinând scăderea vizibilității.

În județele Teleorman, Giurgiu, Tulcea și local în județele Călărași, Ialomița și Brăila se va depune strat consistent de zăpadă.

Vezi si

Participarea la proba scrisă a admiterii la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi Fălticeni, posibilă doar cu certificat verde sau test COVID negativ

Sâmbătă, 23 octombrie, este programată proba scrisă de verificare a cunoștințelor pentru examenul de admitere …