Sunday , May 26 2024

Cod galben de vânt valabil miercuri în județul Suceava 

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, marţi, o informare de vreme rece, valabilă la nivelul întregii ţări până joi dimineaţa. De asemenea, potrivit ANM, un Cod galben de intensificări ale vântului în județul Suceava și alte nouă județe este valabil pe tot parcursul zilei de miercuri, 13 aprilie.

Miercuri, între orele 10:00 – 20:00, va fi cod galben de vânt puternic în Moldova, nordul Dobrogei şi nord-estul Munteniei, unde temporar vor fi intensificări cu viteze de 55 – 60 km/h, iar pe arii restrânse rafalele vor depăşi 65 – 70 km/h.

Judeţele vizate de avertizare Cod galben sunt: Bacău, Brăila, Botoşani, Galaţi, Iaşi, Neamţ, Suceava, Tulcea, Vrancea şi Vaslui.

ANM precizează că intensificări ale vântului, cu viteze de 45 – 55 km/h, se vor semnala şi în restul Munteniei şi al Dobrogei, iar pe parcursul zilei de marţi (12 aprilie) local în jumătatea estică a ţării.

Conform meteorologilor, în intervalul 12 aprilie, ora 21:00 – 14 aprilie, ora 9:00, temperaturile minime vor fi preponderent negative şi se va produce brumă în nord-vestul şi centrul ţării, iar pe arii mai restrânse, în noaptea de marţi spre miercuri (12/13 aprilie) şi în regiunile vestice şi în zonele deluroase din restul teritoriului.

 

Vezi si

Adrian Popoiu și-a lansat candidatura pentru un nou mandat de primar la Siret. Flutur: Orașul se află pe drumul cel bun și va avea autostradă

Adrian Popoiu a avut duminică, 26 mai, lansarea candidaturii pentru un nou mandat de primar …