Coca – Cola începe concedieri şi în judeţul Suceava

reportersite
01 iulie 2013, 22:48

Coca – Cola HBC România SRL a informat autorităţile sucevene cu privire la intenţia de a disponibiliza o parte din angajaţii de la punctul de lucru Poiana Negri. Notificarea a fost trimisă cu mai bine de o săptămână în urmă, iar toate posturile care urmează a fi desfiinţate sunt de stivuitorist.
Planul de disponibilizare nu este unul care să afecteze doar punctul de lucru de la Poiana Negri, ci are în vedere şi depozitul de la Timişoara. La nivel naţional, cei de la Coca – Cola vor să renunţe la posturile de stivuitorist de la cele două depozite, în total fiind vorba de trimiterea în şomaj a 47 de persoane. Cei mai mulţi angajaţi ai Coca – Cola HBC România SRL care vor îngroşa rândurile şomerilor sunt din judeţul Suceava, adică de la Poiana Negri, fiind vorba despre 29 de stivuitorişti, ceilalţi 16 sunt de la depozitul din Timişoara.
De menţionat că şi o altă companie importantă la nivel naţional care activează în judeţul Suceava şi anume Dorna SA are în plan unele concedieri colective, însă din informaţiile de până la ora actuală este vorba de disponibilizări la punctul de lucru de la Târgu Neamţ, la cel de la Vatra Dornei nefiind prefigurate, cel puţin până acum, concedieri colective. (D.P.)