Sunday , February 5 2023

CJ Suceava reia participarea la târgurile de turism

Prezența ofertei turistice a Bucovinei – reprezentată de Consiliul Județean Suceava – la târgurile de turism din exterior va fi și în acest an mai activă, probabil așa cum a fost înainte de pandemie. Asta pentru că și în acest an Consiliul Județean Suceava vrea să participe la mai multe târguri de turism.

Un proiect de hotărâre în acest sens cu privire la deplasările la târguri de turism în următoarele trei luni va fi discutat la proxima ședință a Consiliului Județean.

A fost inițiat de președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur și propune participarea Județului la târguri de turism la Milano, Tel Aviv, Paris și Chișinău.

Promovarea județului Suceava în cadrul acestor evenimente se va face prin intermediul materialelor de informare și promovare turistică realizate de Consiliul Județean Suceava, a ofertelor turistice propuse de operatorii economici și de asociațiile profesionale de turism din județ, precum și prin intermediul demonstrațiilor de meșteșuguri tradiționale oferite de meșterii populari și a produselor gastronomice tradiționale. „Promovarea potențialului turistic al județului la evenimentele de profil, desfășurate în țară și în străinătate, și organizarea diverselor evenimente cu caracter turistic pe plan local, regional și național au contribuit în mare măsură la creșterea numărului de turiști români și străini în zonă”, a specificat Gheorghe Flutur, în referatul de aprobare a proiectului de hotărâre. (D.P.)

 

Vezi si

Circulație în condiții de iarnă, fără probleme deosebite, pe drumurile naționale din județ. Recomandări ale polițiștilor pentru șoferi

Prefectura Suceava a informat, duminică dimineață, că Secția Drumuri Naționale Suceava a acționat cu utilajele …