Thursday , June 1 2023

Ciocolata ”Ciprian Porumbescu”, la magazinul de suveniruri al Muzeului de Istorie Suceava. Cu lapte și cu cremă de cafea și royaltine

După succesul avut cu ciocolata personalizată a Muzeului Național al Bucovinei, care a adus vizitatorilor muzeului, și nu numai, gustul de neuitat al ciocolatei cu lapte, cremă de rom și biscuit crocant, combinat cu un ambalaj elegant personalizat cu însemne și culori specifice identității vizuale a muzeului, muzeul sucevean marchează Anul 2023 – Anul Ciprian Porumbescu – lansând o ciocolată care-i poartă numele și chipul, o ciocolată cu gust de baladă.

Ciocolata CIPRIAN PORUMBESCU, ciocolată cu lapte, cu cremă de cafea și royaltine, rețetă creată în colaborare cu partenerul tradițional al Muzeului, PRALIN Group of Companies.

De ce am ales ciocolata cu cafea? Pentru că, din sutele de file cu scrieri despre Ciprian Porumbescu, studiate de oamenii pasionați și dedicați ai muzeului, am aflat că lui Ciprian Porumbescu îi plăcea mult cafeaua.

Produse fabricate manual de firma PRALIN CISNĂDIE din Sibiu cu care Muzeul Național al Bucovinei colaborează, sortimentele de ciocolată sunt create după rețete special create pentru muzeul nostru.

Știm deja că ciocolata dă o stare de bine, iar în combinație cu vizita la muzeu nu poate decât să confirme sloganul Muzeului Național al Bucovinei: Mai mult decât muzeu!”, se arată într-un comunicat transmis de Muzeului Național al Bucovinei

De la magazinul de prezentare al Muzeului de Istorie Suceava, puteți achiziționa cele două sortimente de ciocolată, cât și multe alte produse personalizate ce pot deveni cadouri deosebite pentru cei dragi!

 

 

Vezi si

Profesorii protestatari au încheiat a doua săptămână de grevă generală cu un marș la care s-au alăturat elevi și prorectorul USV Mihai Dimian (FOTO, VIDEO)

”Suntem în a doua săptămână de grevă generală și nu ne vom opri. Să arătăm …